Dobrodošli u moj kutak! Ime mi je Duška, školovani sam fotograf i grafički dizajner s majstorskim ispitom iz fotografije i više od 10 godina iskustva u fotografiranju.
Zadnje dvije godine specijalizirala sam se za fotografiranje obitelji i novorođenih beba a pored toga uživam i u fotografiranju dječice svih uzrasta (studijski i na otvorenim lokacijama).
Obzirom da sa svojim klijentima ostvarujem višegodišnje suradnje u ponudi za njih imam i fotografiranje krštenja i proslave dječjih rođendana.
Imam potrebne edukacije za fotografiranje novorođenčadi kod renomirane Australske fotografkinje Jade Gao, te se trudim individualno prilagoditi pristup malenim klijentima i njihovim roditeljima.
Višestruko sam nagrađivani fotograf u kategorijama djece i obitelji.
Newborn fotografija –
Svaka bebica je drugačija i sa svakom treba imati strpljenja i čekati njihov trenutak da se prepuste spavanju. S nekom bebom ćemo session odraditi za 2 sata dok će neka beba tražiti 6 sati pozornosti. Uz zvukove bijelog šuma to je malo lakše. Nekad ćemo morati nahraniti bebu kako bi se opustila i utonula lakše u san a sve to možete u studiju koji je opremljen i spreman na takve situacije, bilo to dojenje ili grijanje bočice.
Studio se nalazi na istočnom dijelu grada Zagreba i ima pristup parkingu. Imam pregršt rekvizita i svi me pitaju odakle mi ti fora drveni krevetići. To su specijalizirani rekviziti samo za tu namjenu i ništa drugo. Ručno ih izrađuje moj suprug koji se bavi drvenarijom samo za te prilike te je svakom krevetiću do detalja posvećeno puno pozornosti. Odjelca, trakice, medeki i ostale tkanine su iz specijaliziranih trgovina i sve Vas to čeka sterilno i mirišljavo samo za Vašu bebu. Posebna pozornost daje se higijeni jer za jednu novorođenu bebu i mamu to je od iznimne važnosti. Ne fotografiram bebu kad sam prehlađena ili tik nakon grlobolje, na takve stvari posebno pazim jer i sama sam majka i znam što znači čuvati zdravlje djeteta.
Zakazivanje termina je bolje što ranije, kada ste se odlučili fotografirati, javite se, ne čekajte kraj trudnoće ili kad se beba rodi. Fotografiranje novorođenčadi je zahtjevan posao i imam svega nekoliko termina tjedno dostupno jer tu je i obrada fotografija, selekcija kao i održavanje rekvizita i studia. Fotografirati ćemo bebu sa oko 10 dana starosti jer je tad još uvijek uspavana dovoljno i naviknuta na položaje iz maternice.
Kad nisam sa fotoaparatom u ruci onda sam full time mama, kad dvoje malih pokupim iz vrtića svaki radni dan, onda počinje prava zabava.

Ostanite malo, razgledajte, javite se, napravimo skupa magične uspomene.

Duška